Zora Turs | Trg Bratstva Jedinstva br 7 | 12208 Kostolac | tel:012/241-273 | mob:060/424-29-78 | office@zoraturs.com
Sve ponude možete dobiti na 12 mesečnih rata

Rezervacije svih agencija

Sve što pronadjete na internetu, rezervišite u Zora Tursu po istim uslovima i cenama.

Putujte odmah a plaćajte na rate preko platnog spiska, čekovima gradjana ili do polaska.!

Sve na jednom mestu

Sve na jednom mestu. Radimo sa svim agencijama u Srbiji.!

Kursna Lista banke Inteza

ValutaKupovniSrednjiProdajni

O Nama

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

 

ZORA TURS KAO PREDNOST ISTIČE SVE NA JEDNOM MESTU?

Ovim putem želimo da predstavimo organizatora putovanja, agenciju Zora Turs, i ponudimo Vam saradnju i asistenciju prilikom svih Vaših turističkih, poslovnih ili privatnih putovanja.

Zora Turs je rezultat rada dugog skoro dve decenije, nije bilo lako, ali je bilo lepo i danas sa ponosom gledamo iza nas i sa uzbuđenjem ispred. U naše postojanje utkani su pre svega ljubav prema poslu, veliki entuzijazam i požrtvovan.

Agencija Zora Turs je osnovana 2000 godine u Kostolcu sa osnovnom delatnošću vezanom za prodaju putničkih aranžmana . Agencija se može pohvaliti iskustvom stečenim dugogodišnjim radom u turizmu, za obavljanje delatnosti posredovanje, prodaje aranžmana, avio karata, hotelskih rezervacija I dugogodišnem iskustvu u organizaciji đačkih ekskurzija, iznajmljivanje autobusai posredovanje u prodaji putnog osigurana.

Sigurnost poslovanju svakako pružaju dobri poslovni odnosi. Sa odlično koncipiranom mrežom poslovnih partnera, i mogućnosti da ispuni želje i najzahtevnijim klijentim iz domena pružanja turističkih usluga. U saradnji sa najrelevantnijim kompanijama turističke struke u zemlji, izlazi se u susret svakom zahtevu u najkraćem mogućem roku. Hotelske kuće, avio kompanije, rent-a-car agencije, kompanije za prevoz putnika , toje na raspolaganju svim klijentima Zora Turs-a. Zora Turs sarađuje i ima sklopljene ugovore sa skoro svim turoperaterima koji imaju svoja predstavništva u Srbija.

 

Šta vam možemo ponuditi?

Čitava lepeza destinacija, podeljena je po sezonama ili vrsti putovanja. Naša ponuda zaokružena je programima Leto, Zima, Evropski gradovi, Daleke destinacije, Wellness&Spa, Krstarenja i Srbija. Spremni smo da Vam ponudimo profesionalne turističke usluge uz vase želje I sugestije. Zora Turs organizuje turističke aranžmane za (grupna i individualna putovanja na upit i za destinaciju po sopstvenom izboru)

Od kada je uvedeno elektronsko štampanje avio-karti to nam daje još veću efikasnost i mogućnost našim klijentima da im uradimo rezervaciju, čekiramo i izdamo avio karatu I autobusku kartu. Posebna pogodnost su elektronske karte koje elektronskom poštom možemo isporučiti klijentima ili u slučaju potrebe, nakon izdavanja istih moguće je putovati samo uz prezentovanje dokumenta radi dokaza o identitetu na aerodromima širom sveta.

Plaćanje odloženo po dogovoru za korporativne klijente sa kojima sklopimo ugovor o saradnji.

Sa ponosom želimo da istaknemo dugogodišnju saranju i poverenje velikog broja naših klijenata koji nam se verno vraćaju.

 

CILJ:

Želimo da Vam budemo prvi izbor.

Mi smo tu da Vaše slobodno vreme učinimo ispunjenim najlepšim uspomenama sa putovanja. Naš servis je skrojen po Vašim željama.

Podizanje nivoa turističkih usluga na najviši mogući nivo, a u skladu sa zahtevima klijenata, saradnika i tržišta. U društvu najboljih.

 

 
 

O nama

 

Scroll to Top