Rijeka

, Hrvatska

već od 4800RSD

Putuj odmah, plaćaj na 12 mesečnih rata!

Opis destinacije

Rijeka je jedan od većih gradova i najveća luka Hrvatske. Nalazi se na severnoj obali Riječkog zaliva koji je spojen sa Kvarnerskim zalivom. Simbol grada je gradski toranj kroz koji se nekada ulazilo u grad, koji i danas dominira glavnim šetalištem u Rijeci. Centralni deo u Rijeci je Korzo, koje je najpoznatije mest za sastanke i šoping. Rijeka je spona centralne i jugoistočne Europe. Lučki grad je mešavina srednjovekovne tvrđave, velelepnih palata iz doba Austrougarske, pijace u stilu secesije, trgova sličnih onima u Italiji, socijalističkih novogradnji. U Rijeci se nalazi Hrvatsko narodno pozorište Ivan pl. Zajc sagrađeno 1885. i Univerzitet u Rijeci, osnovano 1973.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
Sajt je informativnog karaktera, iako se trudimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost manjih odstupanja informacija. Molimo vas da sve informacije proverite u agenciji ili putem kanala komunikacije koje koristimo.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.